Hoe werkt een workshop?

workshopsDe workshop is een dag of dagdeel waar je op locatie in Lelystad (Tenzij anders vermeld) informatie, les en materialen krijgt om vervolgens zelf aan de slag te gaan onder begeleiding van de docent. In alle gevallen ben ik (Martine Rijnbeek) de docent, tenzij het expliciet anders vermeld is. Bij alle workshops krijg je voldoende materialen om ook thuis aan de slag te gaan. Je krijgt van te voren te horen welke materialen je eventueel mee moet nemen naar de workshop. Voor sommige workshops zal ik extra workshop kits beschikbaar stellen voor verkoop. Dit zijn dan andere materialen als de materialen die je in de workshop van mij krijgt.

Bij elke workshop wordt je voorzien van eten en drinken. Bij een dagworkshop zit de lunch bij de prijs inbegrepen. Mocht je bepaalde allergieën hebben, of als je iets niet wil of mag eten, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. Op die manier kunnen we er rekening mee houden.

Wat koop ik?

Je krijgt voor een dag of dagdeel van mij les en begeleiding en een workshop pakket om mee naar huis te nemen. Wat hierin zit is vaak een verassing 🙂 en verschilt per workshop. Sommige workshops lopen gelijk of zijn redelijk gelijk aan de online workshops. De online workshops zijn vaak net iets uitgebreider, Mocht je dezelfde workshop zowel offline als online willen volgen dan kan dit met een korting.

Hoe werkt het?

Je koopt de workshop via mijn siteNa afrekenen is je plekje gereserveerd. Je krijgt minimaal een week voordat de workshop begint (of als je de workshop later afrekent) een email van mij met de benodigde informatie.