Hoe werkt een online workshop?

De online workshop is een workshop die je kunt volgen via mijn website. Je krijgt geen daadwerkelijke producten opgestuurd, maar je krijgt digitaal les. Een les bestaat uit informatie tekst en aanvullende filmpjes. Uit hoeveel lessen een workshop bestaat, dat hangt af van de workshop.

Wat koop ik?

Naast de informatie die je koopt, krijg je ook begeleiding van mij als docent. Dit wordt gedaan door middel van een Facebook groep. Mocht je geen Facebook hebben, of je vragen privé willen stellen, dan kan dit altijd via de mail. Op de Facebook groepen wordt je gestimuleerd om je resultaten te delen met je medecursisten. Op deze manier leer je van en met elkaar en raak je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.

Hoe werkt het?

Je koopt de workshop via mijn siteNa afrekenen krijg je via je account toegang tot de informatie. Soms kan je een workshop wel al kopen, maar is deze nog niet gestart. In dat geval krijg je vanaf een bepaalde datum toegang tot de informatie. Dit zijn de zogenaamde Live online workshops. Wekelijks komt er dan nieuwe informatie uit. Wil je liever alle informatie in 1x bekijken, dan kun je de workshop aanschaffen als de Live lessen zijn afgelopen. Je krijgt dan in 1x toegang tot alle informatie. De Workshop informatie blijft voor altijd toegankelijk.