Project 2017 Process video ‘wk1’

0
88

Voor deze week moet ik bekennen dat ik nu pas aan mijn week 1 kan beginnen. Simpelweg nog geen tijd gehad (alleen maar teveel leuke dingen) om er mee aan de slag te gaan. De maand is al bijna om! Maar geen stress! stel je voor dat je helemaal bij bent.. heb je als je echt een keer zin hebt om te gaan scrappen niets meer te doen. Wel raad ik je aan om je foto’s netjes weg te zetten op je computer of zelfs al afgedrukt, met eventueel al de weeknummers erbij. Hou in je planner of in een boekje bij wat je allemaal gedaan hebt. Hoeft natuurlijk niet in detail. Maar schrijf op wanneer je naar de Dierentuin bent geweest bijvoorbeeld. Dat scheelt zo ontzettend veel tijd als je eenmaal gaat zitten.

Ik had bovenstaande nog niet gedaan. Resultaat, mijn onderstaande pagina heeft mij bijna 2,5 uur geduurd om te maken! Wauw. een persoonlijk record denk ik. Ok Heel misschien heb ik er wel eens langer over gedaan doordat ik een randje met de hand geborduurd heb ofzo. Maar dat was nu niet het geval. Onderstaande process video heb ik dan ook wat meer versneld dan ik normaal in mijn workshops doe. (Dit is het YouTube tempo zeg maar) Hopelijk is wel alles nog duidelijk. Mochten er vragen zijn dan kun je deze uiteraard aan mij stellen via mail of de facebookgroep.

Ik heb de volgende producten gebruikt in deze video

  • Papier: One Canoe Two ‘Hazelwood’
  • Stickers: One Canoe Two ‘Hazelwood’, Amy Tan ‘On a Whim’, Heidi Swapp ‘Memory Planner’, Thickers ‘Crate Paper Charming’
  • Stempels: Heidi Swapp ‘Memory Planner’
  • Inkt en pen: Memento ‘Paris Dusk’, Tombow ‘1,5 crossover tip paintmarker’
  • Pons: Fiskars ‘Hexagon XL’