Project 2017 #11 Process video week 6

0
107


Voor deze pagina heb ik mijn meest favoriete techniek toegepast. Lekker scrappen met heel veel verschillende spulletjes, binnen een kleurthema. Dit soort pagina’s gaan dan inmiddels ook vanzelf. Ik beperk mijzelf niet tot een kit of een lijn, maar kan gewoon gebruiken waar ik zin in heb. Ik heb voor deze process video ervoor gekozen om een gedeelte live in te spreken. Hierdoor is de video wat langer dan anders.

Op deze manier kan ik jullie beter meenemen in mijn denk process. Waarom kies ik voor die producten, hoe zorg ik voor een eenheid etc.

Ik heb de volgende materialen gebruikt voor deze pagina

  • Papier: Kaisercraft ‘sea breeze’,’indigo skies’(Deze komt in april in de winkels) Amy Tangerine ‘Rise and Shine’ Crate Paper ‘Oasis
  • Embellishments: Amy Tangerine ‘On a whim
  • Stickers en Washi: Maggie Holmes ‘Chasing Dreams’ Jen Hadfield ‘Simple Life
  • Thickers: Pebbles ‘Sun

De bijpassende sketch voor deze pagina laat heel even op zich wachten. Mijn tekentablet kon iets minder goed tegen water dan ik dacht 🙂 Er is een nieuwe onderweg. Dan zal ik de sketch bijvoegen. Excuus!