De Uitdaging #6 Slaap Lekker

0
88

Ook voor deze pagina heb ik een pagina gelift. En wat voor eentje! Ik begin in mijn kit een aardige verzameling van restjes te verzamelen. Om die op te gaan maken (Want dat is de uitdaging) zijn pagina’s zoals deze ideaal! Heel veel kleine en ook zeker wat grotere restjes zijn ideaal. Het enige wat iets lastiger was, waren de strookjes van 12′. Hiervoor heb je de hele lengte van je papier nodig. Maar ook hier is het weer gelukt en ben ik superblij met deze pagina’s! Het is mij onbekend wie het origineel gemaakt heeft, Ik vermoed iemand uit het designteam van Paige Evans.

Extra Materialen

Ik heb mij goed gedragen met deze pagina 🙂 Ik heb een extra vel wit cardstock toegevoegd en daarnaast enkel wat tools gebruikt.

 

Ik ben heel benieuwd naar jullie uitwerkingen! ik zie ze graag terug op de Facebook groep.

Liefs