De uitdaging #9 My Favorite Day

0
121

Voor deze week ben ik aan de slag gegaan met mijn allerlaatste grote vel. Deze was al geen scrapbookformaat meer, dus heb ik hem gesneden op een 8,5×11″ Dit is het Amerikaanse A4 formaat. Deze pagina komt in mijn 2017 album. Dit album is een 12×12 album, maar persoonlijk vind ik het erg leuk staan als daar diverse maten en soorten pagina’s in voorbij komen.

 

Materialen

Naast de kit heb ik maar weinig extra’s gebruikt. Ik heb 2 Hexagon ponsen gebruikt in 2 verschillende maten. Beide ponsen zijn van Fiskars. De grootste is de standaard maat die bijvoorbeeld bij Scrapdelight verkrijgbaar is. De kleinste heb ik uit amerika meegenomen, maar ik heb begrepen dat deze onder andere bij quiltwinkels verkrijgbaar is! Het truckje om ‘chevrons’ met deze pons te maken kan uiteraard met alle maten hexagon ponsen gedaan worden.