Document Life {stories} Sunny Vibes Process video

0
140

Sinds vorig jaar maak ik elke maand voorbeelden voor de DLS kit van Scrapdelight. Dit is een maandelijkse kit met eigen ontworpen kaartjes, aangevuld met embellishments, voldoende om je hele maand mee te ‘project lifen’ ( en aangezien Project Life een merknaam is, net zoals een pamper een luier is, wordt het pocket pages scrapbooking genoemd).

Elke maand maak ik 2 a drie voorbeelden die exclusief zijn voor de mensen die deze kit hebben. Deze maand mocht ik 1 van de voorbeelden ook hier met jullie delen. Martine_LO_03

Deze kit was zo zonnig en vrolijk dat ik besloot om Robin zijn eerste vakantie/zomer kiekjes er mee te scrappen. Deze pagina komt dus in het album van 2011. Dit is pagina 1 van dit tripje, andere pagina’s gaan er nog zeker komen! Het leuke van de DLS kit is dat je net zoveel grote als kleine kaartjes krijgt en dat er geen hoekjes afgerond zijn. Heel fijn, want (zoals je misschien wel weet) ben ik altijd door mijn grote kaartjes heen en was dat een van de redenen waarom ik gestopt ben met de Studio Calico kit. Martine_LO_02

Naast eigen kaartjes zitten er ook altijd eigen die-cuts in. Je krijgt altijd diverse vormen en labels in de kit. De woordjes waren een ontwerp van een kaartje die ik uitgeknipt heb. Martine_LO_01

Uiteraard heb ik er ook een process video bijgemaakt 🙂 Ben je nieuwsgierig geworden naar de kit, deze kun je hier uitproberen. Naast de kit zelf zijn er ook nog elke maand add-ons te verkrijgen, een stempel abonnement en een embellishment kit!

Happy Scrapping!