April doet wat hij wil

0
151

IMG_2042Was het vorige week bijna zomer weer, zit er dit weekend alweer nachtvorst aan te komen! Dit weer vraagt om mooie lente foto’s, papiertjes en kleurtjes. Ik kwam met opruimen van mijn hobbykamer een pakje foto’s tegen van het paasweekend van 2014. Ik was duidelijk van plan deze te gaan scrappen, maar (nog) niet aan toegekomen. Ik kreeg meteen zin om met deze foto’s aan de slag te gaan en ik wist ook al meteen met welk spulletjes ik dat ging doen. Met de nieuwe Spring lijn van Echo Park. Helaas paste dit papier totaal niet bij de foto’s. Het gras was te donker groen en de kleding te rood en te blauw. Toch wilde ik wel met die kleurtjes aan de gang. (OK ik had mijn zinnen gezet op roze… hoe vaak kan ik nu roze gebruiken, lente en pasen was een goed excuus!)  Mijn oog viel op mijn mandje met nieuwe materialen. Hierin had ik de papierlijn zitten van de Carpe Diem collectie van Simple Stories. Tot nu toe nog niet gebruikt, omdat ik nog geen embellishments van deze lijn had aangeschaft. De Spring stickers paste eigenlijk wel heel goed bij de papiertjes van deze lijn… en waren meerdere vellen papier met kaartjes en er was ook nog een vel met allerlei afbeeldingen. Als ik die laatste uit knip, dan heb ik ephemera.  Probleem opgelost en lekker aan de slag.

Na verloop van tijd kwam ik nog wat andere stickers tegen die perfect paste bij mijn pagina. Ik heb de photostickers gebruikt van de ‘you are here’ collectie van Simple Stories, De stickers van de Hello love lijn van Crate Paper (valentijn lijn) en de Life in color collection stickers van Simple Stories. Daarnaast nog woodveneer van Pink Fresh studio en die mooie kurk hartjes van Pink Paislee.1stexzonengras

Na de pocket page pagina, besloot ik aan de andere kant een scrapbookpagina te maken. Ik had immers maar 2 foto’s die vrij identiek waren. Ik had genoeg papier en materialen om er een volledige pagina van te maken. Ik besloot dat ik alles wilde centreren op een brede strip papier. De kaartjes die ik als foto mat had gesneden, gebruikte ik nu ook als foto accent. Rechtsboven in de pagina zit een tweede embellishment cluster (hexagon is geponst met een fiskars pons) en bovenaan de strook zit de Spring banner die ik graag wilde gebruiken.    IMG_2046kopie

In mijn voorraad kwam ik nog wat woordjes tegen van Heidi Swapp. Deze paste perfect bij deze pagina en heb ik op de bloem geniet. De bloem is uitgeknipt uit het ‘knipvel’ van de Carpe Diem collectie. De alfabetstickertjes die ik gebruikt heb om de naam bij de foto te zetten en de titel van de pocket page pagina zijn van October Afternoon (Daily Flash).IMG_2047

Er is ook een process video van deze pagina. Helaas niet van de scrapbookpagina. Op een of andere manier had ik enkel de laatste 5 minuten op camera staan. Helaas!

Wat vinden jullie leuker om te kijken? een pocket page process video of een scrapbookpagina?

Liefs Martine

IMG_2051