Nieuwe zomer releases Simple Stories (SPC 2016)

0
165

Simple Stories is een populair merk door hun kleur en patroon gebruik, maar vooral ook door de fijne prijs/kwaliteit verhouding hebben. Deze zomer komen er 2 nieuwe kerstlijnen uit, een herfst lijn en twee algemene lijnen uit die passen bij vorige releases en de nieuwe planners van Simple Stories.

Reset Girl

Simple Stories komt met verschillende releases uit. De eerste is de scrapbooklijn van Reset Girl (begin augustus) Eerder dit jaar kwam Simple Stories al uit met nieuwe planners en een nieuwe planner lijn van Reset Girl. Mooie zachte pastel tinten met vintage (vogue) afbeeldingen, gecombineerd met donkerbruin en zwart/wit. Het was niet echt een verassing dat deze lijn nu uitgebreid is met een scrapbooklijn.

Posh

Een mooie combinatie de populaire afbeeldingen van de Carpe Diem collection en de zachte trendy kleuren van de Reset Girl lijn. Posh is een mooie zachte lijn gecombineerd met donkerblauw. Ook deze lijn is eerst gereleased als planner lijn, en nu dus aangevuld met een scrapbooklijn. Zeer geschikt voor Project Life, scrappen zonder thema en planners absoluut eentje die voor mijn Pocket Pages ga gebruiken.

Hello Fall

Een zeer frisse en toch warme herfstlijn in de populaire Simple Stories stijl Absoluut een van mijn favoriete herfst lijnen.

Mooie oranje, rode, groene en bruin tinten met de bekende diertjes als egeltjes en eekhoorns. Prachtige ruitjes, blaadjes en bomen. Tevens zitten er wat kreten als ‘so very blessed’ in waardoor hij meteen door kan voor Thanksgiving. De lijn Bloom en Grow past trouwens qua kleurtjes ook bij deze lijn  Ligt begin Augustus in de schappen

Mistletoe kisses

Frisse lijn met fel groen, rood, lichtblauw en roze met zilveren accenten. Met HELE mooie washi tape sets. Ook in deze lijn is een plaid en ruit gebruikt. Deze lijn is wat kleiner dan de Classic Christmas. Met maar 4 vellen dubbelzijdig papier en 2 vellen met kaartjes kun je dit een kleine lijn noemen, maar absoluut leuk en compleet genoeg om je kerstdagen er mee te scrappen. Deze lijn wordt verstuurd vanaf September.


Classic Christmas

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een klassieke lijn met goud accenten. creme, bruin groen en rood met een wood achtergrond en  lichtblauwe accenten. Echter de patronen zijn in het simple stories jasje gegoten, de klassieke kerst iconen, maar het geheel oogt clean and simple. Aan deze lijn zijn supermooie grote cijfers van 1 t/m 25 toegevoegd voor de December Daily albums. Deze lijn gaat verstuurd worden vanaf September.

Happy Haunting

Een halloween mini theme set. Met 3 dubbelzijdige vellen en 1 stickervel is dit met recht een minithema. Toch heb je niet meer nodig dan 2 a 3 pagina’s te maken in je pocketpages of een dubbele scrapbookpagina. Een oranje, paars en zwarte lijn. Met klassieke iconen op de stickers. Deze lijn wordt verstuurd vanaf Augustus

Gather Together

Hetzelfde geldt voor de Gather together een thanksgiving mini theme set. 3 dubbelzijdige vellen en 1 stickervel. Het is een thanksgiving lijn, maar ook zeker geschikt voor herfst pagina’s. Ook deze lijn ligt vanaf augustus in de winkels.

Ik ben benieuwd naar jullie favoriet!