Crate Paper nieuwe releases (SPC 2016)

0
191

De nieuwe lijnen van Crate paper, Die al ge-released zijn op de blog, Cute Girl en Cool kid zijn mooie opvolgers van de Little You collection van Crate Paper (babylijn). De kleintjes zijn inmiddels uit het babypapier gegroeid, maar nog lang niet toe aan de tiener of volwassen lijnen. In de bekende Crate Paper kleuren komen nu deze twee kinderlijnen. Maar er is meer! Scrapbook.com heeft filmpjes gemaakt op de SPC show (ooo wat had ik graag zelf gegaan!) en daar heb ik nog wat nieuwe lijnen ontdekt. Nog geen volledige links naar afbeeldingen.. maar het is iets 🙂 Als alle lijnen op de site van Crate Paper staan, zal ik deze post updaten of een nieuwe post doen. (klik op de dikgedrukte teksten voor een link naar de volledige lijn of filmpje)

Cute Girl

Zoals de naam al zegt, een cute (oftwel schattige) Girl (meisjes) lijn. Veel roze, poppen, vlaggetjes en goud(glitter). een hele leuke lijn, die zelfs nog wel voor grotere meiden gebruikt kan worden als je bepaalde elementen weglaat of misschien zelfs wel voor jezelf.

Cool Kid

Een eigenwijze, leuke, schattige en stoere lijn. veel frisse kleuren, trendy zwarte banner teksten en zilver accenten. Deze lijnen zijn op dit moment al te pre-orderen hier in nederland… en ik moet zeggen… Kan niet wachten tot de HELE lijn binnen komt. (oeps) en ik een Haul kan doen.

Voor deze twee lijnen is er alvast een freebee (een gratis download bestandje) uitgebracht, voor jongens en voor meisjes. (hoe cool zal deze zijn gemincd?)

Snow and Cocoa

Crate Paper komt ook nog met een kerstlijn uit, gepresenteerd op de SPC 2016. Deze staat verder nog niet online, dus kan ik nog niet naar linken. Maar uit het filmpje van scrapbook.com ziet het eruit als een frisse vintage lijn (is dat mogelijk?) met veel zwart/wit accenten. Ik denk zeker een favoriet voor de Crate paper fans.

Schermafbeelding 2016-07-21 om 10.18.07

 Storage

Dan komen er ook nog hele mooie storage spulletjes uit in Crate Paper stijl. Goud, mint en een mooie ruit. Alles net wat sjieker dan de DIY oplossingen. Ben benieuwd hoe deze producten er in het echt uit zien.

Schermafbeelding 2016-07-21 om 10.26.32

Gather

en… als je heel goed het storage filmpje heb bekeken… dan zie je daar heel snel een stukje Gather voorbij komen van Maggie Holmes.. Dit is echter het enige stukje waar iets staat over een nieuwe Maggie Holmes lijn. Er is geen filmpje van (tot nu toe) of een post op Crate Paper of de site van Maggie Holmes… Dus deze hou je nog tegoed van mij.

Schermafbeelding 2016-07-21 om 10.26.49

Welke is jouw favoriet?