Nieuwe workshop content

Het leuke aan februari is dat het een hele kort maand is. Dit betekent dat er nu alweer een nieuwe Project 2017 online staat. Ditmaal is het thema mix and match. Hoe combineer je nu papiertjes en embellishments met elkaar en hoe zorg je ervoor dat alles past bij je foto’s, je tickets, bonnetjes etc. Uiteraard zijn er ook deze maand weer twee process video’s. Ik heb met heel veel nieuwe spulletjes gewerkt, maar ook met veel oude spulletjes. Heerlijk om zo door je spulletjes te gaan. Mocht je interesse hebben in enkel de content van Maart, Deze staat nu in de shop. Je krijgt dan 4 lessen over dit thema, waaronder 2 process video’s. Je vind deze workshop hierUiteraard kun je ook de hele workshop nog meedoen, je krijgt dan alle content van de afgelopen drie maanden en elke laatste week voor het eind van de maand krijg je vanzelf de nieuwe content voor die maand. Deze abonnementen verlopen niet. Zolang mijn website online is, kun jij bij je content. De jaar workshop vind je hier

Stansen en stempels

Naast Project 2017 is er gisteren ook weer nieuwe content voor de stansen en stempel workshop online gegaan. We zitten met deze 6 weekse cursus alweer op de helft. Wat een inspirerende workshop en technieken komen er voorbij. Het uitpluizen van de technieken en vertalen naar mijn eigen stijl vind ik super leuk om te doen. Zit nu al te broeden op de volgende workshop. Mijn planning is dat er binnenkort 2 uit gaan komen. Een technieken workshop, zoals deze en de Distress workshop en een workshop met heeeeeeel veel process video’s. Die laatste heb ik onwijs zin in, maar moet ik nog even in een goed uitdenken voordat ik dingen beloof die ik niet waar
kan maken 🙂

Heb je workshops van mij gevolgd en ben je tevreden hierover? dan zou ik het heel erg waarderen als je een recensie achterlaat in mijn shop. Dit doe je door naar mijn shop te gaan. Daar klik je op de workshop die je gevolgd hebt. Onder de afbeelding en beschrijving zit een tabje met beoordelingen. Deze klik je aan. Hieronder kun je je beoordeling invullen. Vanwege een spam probleem, moet ik eerst je beoordeling goed keuren. Dit zal ik altijd doen, ook als je niet helemaal tevreden bent 🙂