De Uitdaging: #1 Happy Giggles

0
79

Yes! we gaan van start! Ik heb besloten om als eerste project aan de slag te gaan met een 12×12 scrapbookpagina. Dit omdat ik dan geen rekening hoef te houden met welke 12×12 vellen ik eventueel als achtergrond vellen wil gebruiken met toekomstige projecten. Ik vermoed dat uit de originele kit die ik gemaakt ik ik 3 a 4 scrapbookpagina’s kan maken. De rest zullen pocket page pagina’s zijn, planners en traveler notebooks.

Van start

Ik kies ervoor om mijn foto als inspiratie bron te gebruiken. Doordat ik de kit zelf heb samengesteld weet ik welke kleuren er in de kit zitten. Foto’s die ik graag een keer wil scrappen, print ik altijd van te voren al uit. Zo kan ik, als ik zin heb om te gaan scrappen meteen aan de slag. Ik werk graag met maar 1 of 2 foto’s op een scrapbookpagina. Wil ik meer foto’s verwerken, dan kies ik ervoor om er een pocketpage pagina van te maken.

De kleuren die ik voor deze pagina ga gebruiken zijn blauw, oranje en rood tinten. Ik gebruik de twee velletjes die ik als resten aan de kit had toegevoegd. Daarnaast wil ik mijzelf graag uitdagen en neem ik het gevreesde cardstock als achtergrond. Ik kan het dan ook niet laten om de achtergrond te bewerken met wat mixed media om de achtergrond wat minder ‘plat’ te maken.

 Process video
Extra Materialen

Naast de kit heb ik nog wat extra materialen gebruikt. Ik post hieronder de producten, waar mogelijk link ik deze producten ook waar ze te koop zijn.