Project 2017 mei Inserts Process Video

0
102

Deze keer eigenlijk een dubbele process video 🙂 In deze video maak ik namelijk tegelijkertijd de voor en achterkant van een insert. Dit doe ik weliswaar met dezelfde materialen en papieren, maar ik krijg voor beide een duidelijk andere stijl.

Dat is wat ik zo ontzettend leuk vind aan scrappen. Iedereen die dezelfde papiertjes en producten in handen krijgt, combineert het weer anders en krijgt een andere uitstraling dan de buurvrouw. Zo heb ik voor de voorkant van mijn insert gekozen voor primaire kleuren en harde patronen. Op de achterkant heb ik gekozen voor bloemen, velum en zachtere kleuren.

Doordat de inserts die ik gebruikt heb in allebei de voorbeelden 4×4 vakjes bevatten, moet je je eigen kaartjes snijden. Dit kun je doen door 12×12 of 6×6 papier op maat te snijden, maar dit kan ook door 4×6 kaartjes te versnijden tot 4×4. In mijn voorbeeld heb ik 1 groot vel gebruikt voor kaartjes en diverse 6×6 papiertjes om mijn inserts mee te vullen.

Gebruikte materialen

Taaldrukken

  • Papier: Little by Little Shimelle, American Crafts
  • Stickers: On a Whim Amy Tangerine, Puffy star Bella BLVD, Palm Beach My Minds Eye

Week 12

  • Papier: Little by Little Shimelle, American Crafts, verpakking materiaal.
  • Stickers: On a Whim Amy Tangerine, Puffy star Bella BLVD, Palm Beach My Minds Eye
  • Tickers: Oasis Crate paper