De Uitdaging #13 Getaway

0
142

zoals beloofd, is mijn kit nog niet op na 6 weken, dus krijgen jullie nog meer content van mij. De uitwerking van #12 kun je terug vinden op de Facebook groep  Ik dan de video helaas niet in een eigen post linken, omdat de groep besloten is.

Voor #13 dacht ik echt dat ik met veel moeite voldoende papier had om een pagina te kunnen maken. Niets was minder waar. Ik denk dat als ik nog wat cardstock toevoeg voor een achtergrond er misschien nog wel genoeg in zit voor 2 pagina’s. Dat zou betekenen dat ik 15 projecten heb kunnen maken met deze relatief kleine kit. Stickers zijn op 3 cijfers na helemaal op, net als de embellishments. Daar zou ik dus iets meer van hebben kunnen toevoegen. Ik heb deze week dan ook stickers en embellishments uit mijn voorraad gebruikt.

Blokken

Voor deze pagina heb ik een blokken indeling gemaak. Met dit soort pagina’s verdeel je je ondergrond op in blokken en vlakken. Deze vul je in met papier. Om te voorkomen dat zo een achtergrond heel erg druk wordt raad ik aan om 1 of max 2 kleur familie’s te werken en met kleine printjes. Tevens is het raadzaam om met een cardstock te werken als achtergrond of een papiertje met een heel licht en klein printje. Op deze manier geef je je ogen rust om naar alles te kunnen kijken ipv dat het er heel druk en chaotisch uit ziet. Op dit soort pagina’s is het ook niet handig om flink uit te pakken met je embellishments.

Gebruikte materialen

Naast de kit heb ik nog diverse producten gebruikt