Week 19 (8-14 april 2017) week overzicht

0
159

ik vind het super leuk om week in the Life blogs van andere mensen te lezen, dus bedacht dat ik dat ook wel eens kon proberen:) nu ben ik nooit zo van het plannen… dus ga ik eens kijken of ik op deze vrijdagmiddag deze hele week op foto heb staan:)

naast dat ik dit soort blogs leuk vind, helpt het mij ook met mijn project Life album en om wat bewuster foto’s te gaan maken:) Eens kijken wat ik deze week gedaan hebt:)

maandag

De Meivakantie is afgelopen en iedereen moet weer naar school. Wat een heerlijke werkdag. Voor de workshop handmade backgrounds van Scrapdelight maak ik 2 achtergronden met de verfjes van Jane Davenport. Oudste dochter (12) van mijn vriendin vraagt of ze bij ons mag spelen, dit mag uiteraard. Onderweg krijgt ze een lekke band, dus pik ik haar even op met de auto van school.

R en M vinden het heerlijk dat ze er is, ondanks hun leeftijdsverschil. Ze vraagt of ze mag blijven eten, uiteindelijk blijven ook haar broertje en haar ouders eten. ‘Groene hulk’ spaghetti voor iedereen:) (spaghetti met een spinazie/Boursin saus) De kids besluiten bij elkaar in bed te slapen, als ze eenmaal slapen leg ik Matthijs over naar zn eigen bed:)

ik ga nog even werken en voeg minc folie toe aan Mn verf achtergrond voor de handmade background workshop van Scrapdelight. LOVE it!

Dinsdag

Manlief had een hele spannende leuke afspraak vandaag in Cappelle aan de ijsel. Behalve dat het echt een heel tof gesprek was kan en mag ik er verder niets over zeggen. Maar het is echt heeeeeel erg te gek gaaf super:) Om half drie konden we ook nog even snel terecht bij de notaris om een volmacht te tekenen voor de overdracht maandag van ons huis! Oo wat zijn we blij als dat helemaal achter de rug is! Overdag heb ik nog wat kunnen werken en heb ik een pocket page gemaakt met eigen gemaakte kaartjes die met de minc gemaakt zijn voor de handmade background workshop.

 

Dinsdagavond is live video avond. Ik probeer de gaten in mijn 207 album op te vullen, ditmaal een pagina met enkel wit cardstock en wat embellishments. Ik hou er van:)

Woensdag

Eens of twee keer in de maand help ik op woensdagochtend op school met verteltassen maken. Een ouderbetrokkenheid project met als einddoel om mooie tassen met boeken en spelletjes te hebben om uit te lenen aan kleuters en peuters. Super leuk om aan mee te helpen. (Nee de rups heb ik niet gehaakt, wel zet ik hem aan de tas vast en heb ik met de Brother ScanNcut met flex de titel gesneden om deze later op de tas te strijken.

De middag hebben we vissen gevoerd! Matthijs vond het het einde en heeft de koi karpers zelfs geaaid. Na het avond eten de kids snel gedoucht en in bed gelegd. Ik ging nog even wat video’s inspreken voor de video’s die ik de afgelopen dagen had gemaakt, maar nadat ik alles ingesproken had chrashte mijn computer en was alles weg. Omdat ik er klaar mee was, ben ik vroeg Mn bedje in gegaan 🙂

Donderdag

Shop till you drop! Volgende week vrijdag trouwt mijn schoonzusje, ik had nog geen kleding in lelystad kunnen vinden, dus toch maar naar Almere gegaan. En aangezien winkelen veel leuker is met vriendinnen ging mijn vriendin en tweelingzus ook mee. Wat een luxe en heerlijkheid, alle mooie kleding komt zo je pashokje ingevlogen:) we hadden maar tot half drie de tijd ivm kinderen die weer uit school kwamen, volgende keer moeten we veel langer winkelen:) wat gezellig en wat een boel mooie kleren gezien. (Niet gekocht, zocht immers wat voor de bruiloft) ook voor de jongens geslaagd. Moet enkel nog wat accesoires aanschaffen en besluiten wat ik met mijn haar en nagels ga doen. Martin ging ondertussen verder met het kantoor/appartement leeghalen wat maandag is de oplevering! Eindelijk is dit huis nu echt verkocht.

Vrijdag

12 mei is het vier jaar geleden dat mijn vader is overleden. We vieren deze dag eigenlijk altijd. Ondanks dat het toch wel een verdrietige dag is, vieren we het eigenlijk vooral. We komen met het hele gezin bij elkaar en eten een gebakje en een kopje koffie, want dat was wat mijn vader zo fijn vondt. Dus zo gezellig dat ik geen foto heb 🙂

Zaterdag

Hoeveel dingen kunnen er gepland zijn op 1 dag 🙂 Na zwemles had R een feestje van zijn beste vriendje. Martin nam M mee naar Balorig. Na het feestje mocht R blijven op de ‘grote mensen’ verjaardag. Dus gingen we alleen met M op stap naar Almere waar het nationale veiligheidsdag was. Dus overal waren er demonstraties van de brandweer, politie, landmacht etc. super stoer natuurlijk. Met de trein heen en terug gegaan. Wat een heerlijk weer en wat een heerlijke dag. Met R ophalen wilde hij NOG niet naar huis. Uiteindelijk is hij gebleven tot half 8.

 

Zondag

Vandaag was Moederdag, dus kreeg ik ontbijt op bed van de jongens en zelfgemaakte tekeningen van een bloempot met handafdruk en een foto. Ook kreeg ik mooie nieuwe nagellakjes van Kiko en een doosje bon bons. Daarna even langs mijn moeder geweest voor een bakje koffie. De kids bleven bij oma spelen zodat M en ik het appartement helemaal leeg konden halen. Wat een klus nog en stiekem ga ik dit huisje ook wel missen hoor! We hebben er met heel veel plezier 4 jaar gewoond. R heeft er de eerste maanden van zijn leventje gewoond en er is geen betere plek om Vuurwerk te kijken met oud en nieuw. Het huis heeft 7 jaar te koop gestaan. Nog langer dan dat wij er gewoond hebben dus! In totaal is het huis 11 jaar in ons bezit geweest. (maar niet uitrekenen hoeveel dat gekost heeft) Dus we zijn ook wel heel erg blij dat we nu eindelijk van dit huisje af zijn en wensen de nieuwe eigenaren heel veel geluk, liefde en gezondheid toe.

 

Dan komt er een einde aan dit week overzichtje. Het maken hiervan duurde langer dan dat ik gedacht had. Maar wat leuk om te doen. Ik hoop (en vermoed dat als je tot helemaal hier bent gekomen met lezen) dat je het erg leuk vond om te lezen. Wat voor dingen zou je graag terug willen zien? wat vind je van de lengte van de blog? En.. zie ik je volgende week weer?