Letters & Scrap #10 Van klad naar net 2

0
328

 

Een hele andere manier van je werk kopiëren is door gebruik te maken van carbon papier, grafiet papier of door simpelweg krijtjes te gebruiken. De techniek is bij alle drie de materialen vrijwel hetzelfde.

Overtrekken

In plaats van je tekst over te trekken op je nieuwe ondergrond, druk je je tekst eigenlijk door op je project. Grafiet papier is ideaal omdat dit uitgegumd kan worden en minder rommelig is dan met krijtjes te werken. Echter zijn krijtjes ook zichtbaar op donkere ondergronden.

In onderstaande video laat ik zien hoe ik een tekst van het internet heb genomen en deze gekopieerd heb op een vel cardstock voor een scrapbook pagina. Je kunt de originele tekst hier vinden. Om inkt te besparen heb ik hem als negatief afgedrukt.

De video kun je HIER downloaden

Ik heb de volgende materialen gebruikt

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze stellen in de facebookgroep of via de mail naar [email protected]

Liefs