Letters & Scrap #18 schaduwen

0
274

Als je al een klein beetje geoefend hebt met je letters schrijven of stempelen of printen. Is het erg leuk om deze te gaan aanpassen. Een van de manieren waarop je dit kunt doen is door schaduwen aan te gaan brengen. Dit ziet er vaak moeilijker uit dan dat het daadwerkelijk is. We hebben dan ook een video voor jullie gemaakt waarin we heel duidelijk hebben geprobeerd uit te leggen waar je precies die schaduwen moet plaatsen.

Je kunt deze video HIER downloaden

Zoals je in de video kunt zien is het niet alleen leuk om met een lichte grijs kleur schaduwen aan te brengen maar ook door bijvoorbeeld dunne lijntjes te plaatsen. Vervang dit lijntje ook eens door een gekleurd of stippellijntje voor variatie.

 

Mocht je vragen hebben over dit onderwerp post deze dan in de facebookgroep of via de mail aan [email protected]

Liefs