9×12 week 5 les #16 Volgorde van werken

0
96

Inmiddels zit ik op de helft van mijn travel album. Dat betekent ook op de helft van mijn materialen en dat begin ik goed te merken.

Een van de dingen die ik steeds uit aan stellen was, was het maken van scrapbookpagina’s in dit album. Dit soort pagina’s kosten over het algemeen wat meer tijd en creativiteit. Daarom besloten om er dan ook maar gewoon voor te gaan. Al het papier uit mijn kit wat groot genoeg was voor een 9×12 pagina heb ik gesneden op 9,25 bij 12,50 (waar mogelijk was). Ik persoonlijk vind het mooier als mijn papier de gehele hoes bedekt. Heb je hier geen moeite mee, snij je papier dan op 9×12 inch. Je versnijdt hierdoor een stuk minder papier. Heb je nog heel veel grote vellen papier in je kit zitten, dan raad ik uiteraard aan om enkel de hoeveelheid te snijden die je nodig hebt.

Video Update

Deze week vind je dus een aardig aantal aan process video’s voor scrap pagina’s. Omdat deze pagina’s best wel een uitdaging kunnen zijn voor de gemiddelde pocketpage scrapper, laat ik allerlei verschillende tactieken zien hoe je de pagina’s kunt invullen. Zo maak ik gebruik van een blok methode, mixed media, ton sur ton, stencils en borders. Kijk in je werk kit naar producten die normaal gesproken te groot zijn voor je pockets. Deze zijn ideaal om te gebruiken op een grotere pagina. Laat je leiden door je papier en gevoel. Uiteraard kun je mijn gemaakte pagina’s ook gewoon na maken, Niemand die dat ziet. (Je hebt immers je eigen foto’s en materialen. Sterker nog als je 2 ‘dezelfde’ pagina’s maakt met andere foto’s en indelingen ziet ook niemand dat)

Goed Nieuws

Vanwege de hoeveelheid process video’s die ik jullie wil bieden heb ik besloten om de workshop met 1 week te verlengen! Gratis en voor niets šŸ™‚ Volgende week wordt dus niet de laatste les, maar zaterdag 8 dec.

 

Voor vragen, opmerkingen en posten van eigen werk, Deze kun je posten in de facebookgroep! Je mag uiteraard je werk geĆÆnspireerd door deze workshop ook buiten de Facebookgroep plaatsen, Ik zou het lief vinden als je deze workshop dan erbij vermeld (#9x12travelworkshop)

LiefsĀ