Distress 2 Les #13 Traveler Notebooks

0
130
Traveler Notebooks

Traveler Notebooks zijn helemaal hip en happening en zie je overal opduiken. De ideale blend tussen alle planners, bulletjournallers, handletteraars, Art Journalers en memory keepers.

Toch is het niet altijd handig om met veel natte materialen aan de slag te gaan in je TN (afkorting voor Traveler Notebook). Je bent soms onderweg, je pagina’s kunnen de vloeistoffen niet aan etc. De crayons zijn natuurlijk een droog materiaal waardoor ik ze erg geschikt vindt voor in mijn TN. Hou er wel rekening mee dat je niet heel makkelijk over crayons heen kunt schrijven. de crayon hoopt zich op aan je pen punt. Dit is wel makkelijk te verwijderen, waarna je pen het weer gewoon doet, maar je kunt niet heel soepel door blijven schrijven.

Ik heb twee voorbeelden in mijn tn gemaakt. Beide pagina’s heb ik van te voren behandelt met gesso.

Uiteraard kun je deze technieken op allerlei verschillende projecten maken. Denk aan kaarten maken, Pocket pages, scrapbooking, art journal en Atc’s. Leef je uit en deel je creatie’s online met de #distress2 of op de facebookgroep.

Liefs