Project 2018 Week 3

0
112

De week dat volledig in het teken van voorbereidingen voor mijn reis stond. Ik had een hele lange to do lijst, maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen. De foto’s die ik gemaakt heb waren vooral werk foto’s en van de reis en beurs. Gelukkig had ik van Matthijs een nieuwe foto voor in een vriendenboekje gemaakt en een gekke foto van de jongens op Robin zijn kamer terwijl ze Donald Duckjes aan het lezen waren. De ene week heb ik meer van de ene persoon dan de andere op de foto staan, maar ik probeer toch wel iedereen minimaal 1x er in voor te laten komen. (en dan heb ik het eigenlijk vooral over de kids haha) Mijn goeie voornemen voor dit jaar is echter ook om vaker familie leden, maar ook bijvoorbeeld een foto van de juf of school te nemen en te gebruiken.

Deze week heb ik het zwarte week kaartje blanco gelaten, gaat daar mijn goeie intentie al? of zorg ik er juist op deze manier voor dat ik mijzelf niet verplicht om altijd wat met het week kaartje te doen? Ik denk van allebei een beetje 😀

Stempelen

Ik heb op deze pagina lekker veel stempels gebruikt. Voor mij inmiddels een onmisbaar medium geworden. De woordstempeltjes van Crate Paper Good vibes raad ik echt iedereen aan om aan te schaffen! Wat een fijne leuke kleine stempels zijn dat.

Gebruikte materialen
  • Papier: Project Life Bright&bold, Project 52 rad, Lora Bailora 24/7 documenter kit.
  • Embellishments & Stickers: Studio Callico, Simple Stories, Crate Paper,
  • Stempels: Pink Fresh Studio On our way, Crate Paper Good Vibes, Lawn Fawn, Stuck on you

Plaatsen jullie je uitwerkingen ook op social media? Je mag uiteraard de pagina’s ook liften (namaken) Ik zou het leuk vinden als je #project2018 en/of #martinerijnbeek bij je posts vermeld zodat ik ze terug kan vinden. Plaats je ze op de Facebook groep, dan zie ik ze uiteraard!

Liefs