TN les 18 (WK5): Accessoires maken en toevoegen aan je TN

0
115

Wie houdt er niet van accessoires? Ik wel in ieder geval en je TN is bij uitstek geschikt om je uit te leven met accessoire. Paperclips, sleutelhangers, pennen, stickers, noem maar op. Als het niet in je TN past, past het er vast wel aan of op 🙂

Souvenirs

Ik hou van souvenier winkeltjes, maar vindt de meeste souveniertjes niet heel nuttig. Totdat ik ze ga vertalen naar embellishments voor in mijn Scrapbooking of TN. Een van de dingen die ik vaak aan het einde van een tripje koop is een sleutelhanger. Het liefst zo een metalen met kleine bedeltjes eraan. Deze klip ik vaak aan de ringen van mijn scrapbookalbum of aan de elastiekjes van mijn TN. Een andere favoriet zijn de platte muntjes. In Amerika kom je deze heel vaak tegen, maar gelukkig in nederland en europa ook vaak. Omdat ze vaak in mijn portemenee verdwijnen houdt ik ervan om een jaartal achterop te schrijven. Ook zijn deze muntjes leuk om in vellum envelopjes te steken in je album of TN. Hoe je dit soort envelopjes maakt laat ik in de volgende les zien.

Pen Loop

Een van de dingen die ik echt een must vind aan mijn TN is een penloop. Hierdoor kan ik altijd meteen aan de slag of iets noteren. Niet alle TN’s komen met een penloop. Dus leg ik vandaag aan je uit hoe je heel simpel deze penloop kunt maken.

Je kunt deze video hier downloaden

Gebruikte materialen

Eigenlijk heb ik maar weinig materialen gebruikt in deze video. Lint elastiek, binderclips en Sieraden lijm. Mocht je de elastiek niet kunnen vinden, dan kun je ook bij de haarmode afdeling kijken, Daar worden ze vaak als armbandjes of haar elastieken verkocht.