TN Les 21 (WK6): Collage sheets gebruiken

0
105

Mocht je het nog niet weten, ik gebruik heel graag collage elementen op mijn pagina’s! Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om van mijn tekeningen zelf collage sheets te maken, die anderen dan weer kunnen gebruiken. Elke maand breng ik een nieuwe sheet uit en de sheet van deze maand is gratis te downloaden voor alle deelnemers van de workshop.
Het bestand wordt toegevoegd aan in de facebookgroep die bij deze workshop hoort.

Benieuwd wat je met collage kunt doen in je journal? In de intro video van deze les leg ik het allemaal uit.

Deze video kun je hier downloaden

Natuurlijk wil ik jullie ook graag laten zien hoe ik de collegesheet zelf in mijn journal gebruik. In de procesvideo van deze week ga ik ermee aan de slag.

Deze video kun je hier downloaden

Wat ik zo leuk vind is dat de ananas op deze pagina er heel anders uitziet dat de ananas op de pagina die ik 1 van de vorige lessen maakte. Dat heeft natuurlijk te maken met de grootte, maar ook met de kleur van de achtergrond en de andere elementen op de pagina.


Ik heb er bewust voor gekozen een tip-in te gebruiken met andere kleuren dan mijn achtergrond om contrast aan de pagina toe te voegen.


Blij dat ik uiteindelijk voor de ananas gekozen heb. Hij pas perfect in het hoekje!


Voor het maken van deze spread gebruikte ik de volgende materialen:
– Collage Sheet
– Watercolor
– Pentel Color Brush
– Mixed-Media papier (tip-in)
– Washitape
– Patroonpapier
– Hexagon pons
– Stempel
– Stempelinkt
– Signo Uni Ball pennen
– Fineliner
– Lineaal

Liefs,