Nieuwe zomer releases Graphic 45 (SPC 2016)

0
137

graphic 45

is een bedrijf dat een hele eigen vintage klassieke stijl heeft. Vaak hele drukke achtergronden met klassieke, romantische afbeeldingen. Ook dit keer blijft Graphic 45 trouw aan zijn stijl. er zijn 5 nieuwe releases deze zomer.

St Nicholas

Een warme lijn met klassieke kerstafbeeldingen. De papiertjes lijken wel vintage mode of quilt stofjes. Zeker een succes om de warmte en gezelligheid van de decembermaand mee vast te leggen.

Safari adventure

Deze lijn ligt al in de winkels, maar wordt toch gepresenteerd als een nieuwe lijn bij deze release. Een safari en dierentuin thema in Grapic 45 stijl.

Off to the races

Een prachtige engels geïnspireerde lijn over de paardenraces, grote hoeden en paarden. Doet mij meteen denken aan de film my fair Lady.

Hallowe’en in wonderland. 

Een lijn over heksen en Alice in Wonderland thema. in traditionele halloween kleuren en klassieke Graphic 45 stijl. Deze lijn is een Deluxe Collectors Edition

Cafe parisian

Ook Graphic 45 komt met een vogue, parijs, mode geïnspireerde lijn met zachtroze en mint. Ook veel parasols en bloemen komen in hun patronen terug.

Persoonlijk zal er niet veel van dit merk in mijn winkelmandje belanden, maar het was leuk om zo al deze nieuwe lijnen bij elkaar te verzamelen. Ben jij een Graphic 45 fan?