Herfst, Fall, Process video’s en workshops

0
170

IMG_4737Het werdt toch wel weer eens een beetje tijd voor een nieuwe post. Met het gemak en snel posten van Facebook, merk ik dat het daadwerkelijke bloggen er bij in schiet. Maar je kunt zoveel meer vertellen en verzamelen in een blog post dan op Facebook, dus toch maar eens een update hier:)

Afgelopen maanden is het onwijs druk geweest. Ik ben gestart met mijn eigen online en real life workshops, De marathon van Scrapdelight was er weer en ook wel weer een nieuwe maandkit. Ik denk dat ik gemiddeld elke week  tussen de 5 en 8 filmpjes heb gemaakt. Helaas voor jullie zat er daar geen een bij voor Youtube, op Misschien een snelle haul tussendoor. Tijd om weer eens aan de slag te gaan voor jullie dus! Deze hele week zit ik al in een heerlijke scrapflow. Dan is de energie en inspiratie oneindig, helaas de tijd niet! Deze flow komt van verse foto’s en nieuwe spulletjes. In dit geval waren dit de spulletjes van Doodlebug. Ik wilde niet weer een nieuwe haul doen (dat komt inmiddels jullie oren uit lijkt mij zo). Paar weken terug werdt deze lijn al gereleased en vondt ik het een van de leukste herfstlijnen, ondanks dat ik er niet een groot herfstgevoel bij kreeg. Aangezien ik Doodlebug aan de prijzige kant vindt, en ik nog meer wilde kopen liet ik hem liggen toen ik op de zondag docent was bij de marathon… Daar kreeg ik spijt van! IMG_4741Gelukkig kon ik de vrijdag erop weer shoppen, omdat ik ook toen docent was bij de marathon. Het stickervel wat ik echter graag wilde hebben was op en in het collection pack zat niet het papiertje wat ik wilde hebben. Ik heb (heel erg) de paperkit, collection kit, enamel stickers, paperclips en die-cuts gekocht… whoops! (De hele lijn vindt je hier) Maar ooo het scrapt zo leuk! Die die-cuts zijn rond de 8 euro. Best aan de prijzige kant. Maar na gebruik, kom ik ervan terug. Er zitten grote en kleine elementen in. voldoende voor heel veel pagina’s. Zelfs als je (net als ik) wel van veel embellishments houdt. Je bent dus niet na 3 pagina’s door je embellishments heen.

IMG_4742Oja.. mijn grootste excuus… Doodlebug heeft een Design Team call… En daarvoor moeten je voorbeelden minimaal 70% Doodlebug zijn. En natuurlijk had ik helemaal geen Doodlebug in mijn assortiment (yeah right). Ik weet nog helemaal niet of ik wel mee ga doen, want heb ik daar uberhaupt wel tijd voor. Gelukkig zit ik ook in het Design Team van Scrapdelight, en kon ik mooi met deze lijn voorbeelden maken voor mijn favoriete winkel.
IMG_4746Ook heb ik een pagina er mee gemaakt voor mijn Online Distress Workshop en zie je hem ook zeker weten terug komen in mijn nieuwste workshop die 3 november van start gaat ‘ Embellishment clusters maken‘ 

Afgelopen zondag hadden we EINDELIJK een dagje helemaal niets staan. Ik vermoed dat dit de eerste dag was sinds we verhuisd zijn. sMorgens lekker aan de eettafel kletsen, kleien, kopjes thee drinken enz. Onze hele goeie vrienden appte voor de gein, dat de ontbijttafel gedekt stond. Dus snel aankleden, schoenen aan en in de auto om bij ze te ‘ontbijten’ (om half 12!) Daarna zijn we met zijn allen kastanjes gaan zoeken. Alle foto’s zijn dus van afgelopen zondag. Hoe verser de foto’s hoe fijner dit scrapt vindt ik persoonlijk. Wel jammer voor de wat oudere foto’s, want deze worden steeds ouder. Maar ik ben van plan al mijn foto’s te gaan sorteren, te combineren met alle bonnetjes etc en lekker veel te gaan scrappen! Winter is coming! woohoo 🙂 Maar voor nu eerst nog maar genieten van het prachtige herfstweer, papier en foto’s!

doodlebug-dubbele pagina

 

Process video 1

Process video 2

Liefs

logomartine