Online Workshop Distress #18: Tot slot..

0
110

En hier eindigt deze workshop… 6 weken lang heb ik jullie alles verteld en geleerd wat ik wist over Distress Inks. Via de Facebook groep heb ik al prachtige resultaten voorbij zien komen. Ook als je later ingestapt bent, schroom niet en deel je creaties en bevindingen in de Facebook groep. Je kunt je hier aanmelden

Uiteraard zal ik altijd alle vragen die gesteld worden op de Facebookgroep beantwoorden. Ook na afloop van deze zes weken, ook volgend jaar, net zo lang als dat je deze workshop kunt bekijken. De workshops zijn in principe voor altijd toegankelijk. Maar omdat voor altijd heel erg lang is, en we niet in de toekomst kunnen kijken, zeggen we voor de zekerheid dat je minimaal voor een jaar bij alle content kunt.

Workshops

Mocht je nu nog meer technieken en inspiratie op willen doen over Mixed Media en Distress inkten. Ik heb samen met nog een paar docenten van Scrapdelight een heel jaar lang een Mixed Media 101 workshop gegeven, waaronder ik een paar keer de distress inkten behandelt heb.

Schermafbeelding 2016-10-19 om 23.07.47 Schermafbeelding 2016-10-19 om 23.08.12 Schermafbeelding 2016-10-19 om 23.09.53 Schermafbeelding 2016-10-19 om 23.11.23 Schermafbeelding 2016-10-19 om 23.11.39Schermafbeelding 2016-10-19 om 23.15.15

Uiteraard blijft deze Distress Ink workshop niet mijn enige workshop. De volgende grote workshop die gaat starten is de ‘Stanzen en Stempels’ Deze gaat in het nieuwe jaar van start en zal weer een serie worden van meerdere weken. Hierin ga ik heel veel stempel technieken uitleggen, hoe je het beste kunt stempelen, trucjes voor stansen en stempelen en nog veel meer. Omdat de feestdagen binnenkort beginnen start ik in November 2 mini workshops. De embellishment cluster workshop en de Sinterklaas workshop. In December ben ik mede docent bij de December Stories.

Om jullie allemaal hartelijk te bedanken voor het volgen van mijn allereerste eigen workshop, krijgen jullie van mij een kortingscode

BEDANKTDISTRESS

Deze is geldig op de Stanzen en Stempels workshop. Deze staat nog niet op de website, maar zo gauw deze online is krijg je met de deze code korting. Hou de nieuwsbrief in de gaten wanneer deze online komt!

Recensie

Nu jullie mijn workshop gevolgd hebben zou ik willen vragen of jullie een recensie willen achter laten bij het product op mijn website (klik HIER) Wil je graag prive je mening geven of vragen stellen zonder facebook, dan mag dit natuurlijk ook altijd via [email protected]

Nogmaals bedankt! En ik hoop dat jullie fijne lessen hebben gehad en tot ziens in een volgende workshop!

Liefslogomartine