9×12 week 3 Les #11 Process video’s

0
102
Process video 15 en 16

Pagina 15 was zo ontzettend snel klaar, dat het eigenlijk geen doen is om deze een eigen video te geven πŸ™‚ Dus vind je in deze video 2 pagina’s terug.

Process video 17

Soms heeft een pagina niet meer nodig dan enkel wat stickers en heel veel foto’s πŸ™‚ Dit zijn de hele snelle pagina’s waardoor je echt meters kunt maken.

Process video 18

De Laatste video van deze week. Ook deze hekkensluiter is een simpele pagina. Toch duurde het even voordat ik alles bij elkaar gesprokkeld had vanuit mijn kit. Soms moet ik mijzelf eraan helpen herinneren dat simpel ook echt heel mooi kan zijn!

Tot volgende week! Tot die tijd zie ik je graag terug op de Facebookgroep. Mocht je willen posten over deze workshop heel graag! Gebruik dan #9x12travelalbum als hashtag en je kunt mij natuurlijk altijd taggen in de berichten!

LiefsΒ