9×12 week 5 les #18 Process video’s

0
114
Video 40

Toch zwart gebruikt in mijn album 🙂 Dit papiertje stond nou eenmaal het mooist bij deze foto. Ik heb mij heerlijk uitgeleefd met laagjes, chipboard frames en een doily. Een vrij simpele pagina om te maken, maar persoonlijk een van de mooiste van deze week (vind ik zelf :D)


Video 41
Een pagina in een grid patroon. Heerlijk om te doen. Je neemt een denkbeeldig kader die je opvult met allerlei elementen. Ideaal voor restjes! Ik heb als accentkleur geel gebruikt en had meteen een goed excuus om wat ananasen erin te gooien 🙂

Video 42

De tegenpagina van video 40. Ik heb dezelfde kleuren en afbeeldingen gebruikt waardoor het een mooie spread wordt in het album.

Video 43

Een pagina die ik eigenlijk een beetje uit bleef stellen doordat ik de foto een beetje raar gesneden had. Het is ook niet mijn meest favoriete pagina uit mijn album geworden, maar goed genoeg om ermee door te kunnen. Voor een volgende keer had ik waarschijnlijk een iets ander patroontje als groot vak uitgezocht of nog wat meer papier of washitape gebruikt. Wel vind ik de tekst op de foto echt leuk gelukt!

Video 44

Een super snelle pagina met super foto’s. Het ananas papier en grote titel brengen een beetje rust in de pagina met zoveel foto’s en scrapberoemdheden. Wat een topbaan heb ik toch! Kan niet wachten tot de volgende beurs. Deze is al over een paar weken!