December….

0
149

Wat zeg je? Het is 1 December! Waar is het rest van het jaar gebleven? Al mijn goede voornemens, die zijn nog lang af! Heb nog zo veel plannen en ideeën. Ik ben helaas weer eens in de tijd getrapt haha. Gelukkig is mijn December album wel al klaar. Ik heb vandaag ook braaf bewust een foto gemaakt voor in dat albumpje (Ok misschien heb ik dat wel 4 of 5 keer gedaan! Wordt nog weer lastig kiezen). Mijn 9×12 travel album workshop voor deze week is klaar, dus het lijkt er echt op dat ik alles onder controle heb ja toch?

Vanmorgen zag ik het echt even niet meer zitten, Ik had weinig geslapen, onwijs drukke week gehad en een stomme opmerking op Facebook.

Wat doe ik mijzelf aan! Hoe ga ik ooit een redelijk maandsalaris verdienen aan dit avontuur en die blokhut die ik hebben wil gaat er ook echt NOOIT komen, zeker niet als mijn computer zo stom blijft doen als nu. Ik ging ineens heel hard in een spiraal naar beneden. Gelukkig was Manlief er die mij weer even mijn neus op de feiten drukte. 1 januari bestaat mijn bedrijfje pas 1 jaar. 1 jaar!! En kijk eens naar wat je allemaal al gedaan hebt. Er staan 21 Workshops online! EENENTWINTIG! Waarvan er twee nog bezig zijn (en waar ik nu over aan het stressen was) en eentje in jan van start gaat (Distress 2 workshop). 21 online workshops! Dat hielp wel een beetje 🙂

Maar toch was het wel even stressen om de workshop van deze week weer online te krijgen. Wie verzint het dan ook om 15 process video’s in een week te stoppen… (En dan nog verkeerd te tellen ook, waardoor de workshop niet deze week, maar volgende week pas af is) Plannen en vooruit kijken is nooit mijn sterkste kant geweest. Ik ben gevalletje kop in het zand tot het over is… Wat nooit gebeurt overigens… dat automatisch over zijn 🙂

Het mooie is. De workshop van deze week is nu af, Het is bijna elf uur s’avonds en ik twijfel serieus of ik niet nog even een pagina uit mijn Phoenix album ga maken. Of even ga zitten knutselen aan mijn December album… of mijn naaimachine uit ga pakken. Met andere woorden ik hou echt van dit avontuur. Maar op het ene moment soms iets minder dan de andere.. Mijn doel voor dit maand? Alles afronden wat ik af moet en kan en wil afronden en alles voor 2018 heel goed inplannen. Nemen jullie ook wel eens teveel hooi op je vork? Ben je dan ook een klassieke kop in de zand steker of een praktische oplosser. (iets zegt mij dat je dan ook minder snel teveel hooi op je vork neemt?)

Liefs