9×12 travel week 6 les #20 Kit update & Embellishment clusters

0
111
Update video

We zijn er bijna! Nog 32 pagina’s te gaan in dit toch wel zeer volle album. Ik hoop dat het gaat passen 😀 In onderstaande video heb ik eerst de update voor jullie.

Kit update

Mijn kit is op dit moment echt een zooitje. Ik kon geen papiertjes of embellishments meer vinden. Tijd voor een update. Alle scraps waar nog een 3×4 of 3×3 kaartje uit kon, die heb ik versneden tot kaartjes. Groter papier is of op 6×12 gesneden of kleiner. Ik heb alle open vakken geteld in mijn album en opgeschreven hoeveel papiertjes ik nog van alles nodig heb. Zo krijg je een beetje overzicht en voorkom je dat je veel te veel papier snijdt, of juist te weinig. Ik heb wel meer 3×4 kaartjes gesneden dan dat ik op mijn lijstje had staan, maar weer minder 3×3. Zo kan ik altijd nog tijdens het scrappen de kaartjes aanpassen indien nodig.

Deze kaartjes bewaar ik in de bakjes waar ik voorheen de embellishments in bewaarde. Ik heb alle embellishments op 1 grote hoop gegooid en uitgezocht op soort in plaats van op kleur.

Embellishment clusters

Tijd voor mijn meest favoriete onderdeel. Er is denk ik geen workshop waarin ik geen embellishment clusters heb gemaakt. (ok.. in de distress workshop heb ik ze geloof ik overgeslagen!) Een perfecte manier om weer even alles te bekijken en om een avondje heerlijk ontspannen creatief te zijn ipv te stressen over pagina’s uit je album. Omdat je werkt met de kit hoef je niet bang te zijn dat je embellishments niet passen bij je album. Maak er niet teveel, je wilt ook nog wat losse embellishments over houden om op je pagina’s en foto’s te plakken. Naast embellishment clusters heb ik ook wat kaartjes voorzien van embellishments (filler cards)

*start reclame blok 😀 Mocht je meer over embellishment clusters of DIY embellishments willen zien, klik dan op het dikgedrukte woord voor meer informatie over de workshops die daar bij horen 🙂 *einde reclame blok

Mocht je vragen hebben of er niet uitkomen, Wil je jouw embellishment clusters of pagina’s laten zien? Dan kan dit op deze Facebookgroep (Dikgedrukt is de link)

Liefs