9×12 week 6 les #21 Process video’s

0
125
video 50

Ik kon meteen heerlijk met de embellishment clusters aan de slag. Ik heb er 2 gebruikt op deze pagina. Op de onderste heb ik nog een clearsticker van een camera toegevoegd en de bovenste is niets aan gedaan. De journaling is op een 3×4 kaartje getikt met de Typemachine en daarna voorzien van wat embellishments. Een prima pagina om deze week mee te starten 🙂

Video 51

Deze pagina ging niet helemaal zoals ik gepland had. Ik had wat tikfouten gemaakt tijdens het schrijven van mijn journaling. (De winkel heet Paper Source, niet Paper Chase!) Gelukkig heb ik het creatief op kunnen lossen. Ik begin ook ertegen aan te lopen dat ik niet meer alle woorden met het gouden foam alfabet kan maken. Ik denk dat ik mijn laatste twee e’s gebruikt heb op deze pagina 😀

Video 52

Deze process video (die ik per abuis video 42 genoemd heb!) is eigenlijk een van de laatste video’s. In deze video bewerk ik de kaartjes van mijn voorste pagina/titel pagina.

Video 53

Ik heb die 3×3 pagina’s toch een beetje geskipt steeds, maar nu kan ik er niet meer omheen. En weet je! Zo erg zijn ze helemaal niet. Het zijn wel veel vakjes, 12 in totaal en dat kost dus wel iets meer werk dan dat je zo op het eerste gezicht denkt. Lang leve mijn embellishments! Zijn echt lifesavers op dit soort pagina’s. Ik heb 2 kaartjes van 3×4 versneden naar 3×3. De strook van 1″ waren hele mooie banners. Dus ook die zijn gebruikt. Ik vind het een hele leuke frisse pagina geworden.

Video 54

Die prachtige grote kaarten uit die Bohemian Adventure kit moeten toch een keer gebruikt gaan worden. Heb de stoute schoenen aangetrokken en ze versneden naar 3×3 kaartjes. En wat vind ik ze leuk geworden! Die veertjes hangen heel speels op de kaartjes en de gouden tekst zit verstopt achter baniertjes. De witte thickers heb ik gekleurd met een metallic marker. Je kunt dit ook eventueel doen met alcohol inkt of markers.

Liefs