Happy Winterday Today Process video

0
176

Soms heb je een idee en wordt de pagina precies zoals je wilt dat deze wordt! Zo fijn als dit gebeurt. Ik wilde graag twee prachtige foto’s van mijn jongens in de sneeuw scrappen en daarbij de de Sweater Weather lijn van American Crafts gebruiken. De kleurtjes paste perfect bij de foto’s. Daarnaast had ik de ephemera al een week op mijn bureau klaar liggen en ik kon niet meer langer wachten om er mee aan de slag te gaan 😀

Nu heb ik van deze lijn enkel maar de ephemera gekocht en het sticker vel. Deze waren eigenlijk een aanvulling op mijn 9×12 Travel album van Phoenix. We hadden namelijk sneeuw in de Grand Canyon. Buiten dat deze lijn fijn bij mijn andere spulletjes paste was er ook niet veel kerst op te zien wat ik erg fijn vondt. Maar geen papier dus! Dus ik wilde ook een pagina maken zonder papier 🙂

Ik heb de foto’s afgedrukt met mijn selphy met marges. Dat houdt in dat de foto’s afgedrukt wordt met witte randen. Ik heb een wit vel cardstock genomen en deze bewerkt met waterverf en de packaging techniek. Daarna heb ik wat textuur aangebracht met de naaimachine van WRMK. Foto’s en ephemera toegevoegd en ik was klaar. Super leuk en snel dus!

Process video

En nog een bonus video van de sneeuwdag zelf 🙂

Gebruikte materialen.