Project 2018 Week 17

0
138

Heerlijk om je soms helemaal in 1 thema uit te leven. In mijn Project 2018 album vind ik dit ook heel toepasselijk. Zeker met een week zoals koningsdag en de kermis, daar zijn mijn jongens die hele week ook druk mee.

Video

Waterverf

Ik vind het heerlijk om waterverf op mijn pagina’s te gebruiken. Echter is waterverf niet kleurvast. De kleuren zullen na verloop van tijd verkleuren en lichter worden. Zeker als het in de zon bijvoorbeeld hangt. Dit geld voor alle soorten waterverf, ook ecoline of stiften zoals de zig clean color real brush. Het is wel zo dat hoe hoger de pigmentatie is, hoe langer het duurt voordat deze verkleurt. Gelukkig stoppen wij onze pagina’s in albums, en staan deze niet in de zon. Ik persoonlijk vind dat dus geen probleem.

Gebruikte materialen
  • Papier: aquarel papier, Project 52 Becky Higgins
  • Waterverf: Prima Marketing Primary
  • Embellishments: Vicky Boutin Watercolor stickers

Gebruik jij wel eens waterverf in je pagina’s?

Liefs