Project 2018 Week 26

0
256

week 26! we zijn op de helft!!! woohoo. Grote schouderklop voor jou als je ook al hier bent. Uiteraard voor het kijken, maar zeker ook voor het maken!. Als je je albums graag wat dunner houdt, is dit vaak het moment om over te stappen naar een nieuw album als je het per half jaar wilt doen. Nu valt deze midden in de zomervakantie, dus zou je ook een album kunnen doen van voor de zomer vakantie, vakantie album en na de vakantie album (als je in de zomervakantie op pad gaat) wij zijn niet op vakantie geweest, dus ik pas zoveel mogelijk in dit album. Ik vermoed dat ik met de eerste week van het nieuwe schooljaar over stap op een nieuw album. Is weliswaar geen half jaar, maar ik vermoed met alle feestdagen die eraan gaan zitten te komen ik wel wat extra pagina’s ga maken.

Deze week was ik een beetje inspiratieloos en had ik moeite met een besluit nemen. Ik ga dan altijd naar mijn to-go to systeem, die ook nu weer niet tegenviel. Als ik ergens niet over kan beslissen ga ik gewoon door met de pagina en kom ik later terug bij het probleem geval. In dit geval was het een kaartje zonder foto. Was er wel een foto geweest, plak deze dan nog niet vast. Zo kun je makkelijker spulletjes vervangen.

Gebruikte materialen
  • Papier: Project 52 Project Life, My Happy Place Websters Pages, Box of crayons Shimelle
  • Embellishmenst: Good Vibes, Hello Summer Simple Stories, Hello Doodlebug, Kaisercraft

op het moment van uploaden is het week 39 en heb ik dus nog 13 weken om mee aan de slag te gaan! Ik hoop dat ik ook binnenkort een momentje daarvoor kan vinden, want ik heb ook echt zin om er mee aan de slag te gaan! Wie weet maak ik mooi mijn zomer spulletjes op in die 13 weken! (uh uh)

Liefs